Kecsketartás.hu közösségi térkép

A fenti térképre kattintva  magyar kecsketartókat találhatsz határon innen és túl. A térképre minden magyar kecsketartó jelentkezését szívesen fogadom a K.E.Cs.K.E.love Facebook csoportban. Ha nincs kedved csatlakozni a csoporthoz, akkor itt hozzászólásban is jelentkezhetsz. Az adat megadása önkéntes, a minimum elvárás a neved és a település neve, ahol gazdálkodsz. Az adatokat nem gyűjtöm és tárolom, semmilyen üzleti célra nem használom fel. 

A térkép létrehozásának elsődleges célja az, hogy az egymáshoz közel élő kecsketartók megismerjék egymást, tudjanak egymásról, megoldásra váró feladat, vagy éppen probléma esetén számíthassanak egymásra. A telefonszám vagy egyéb kapcsolati információ megadása hasznos, de nem feltétele a jelentkezésnek, Messengeren is fel lehet venni egymással a kapcsolatot.

A kecsketartás lehet hobbi, tenyészet, árutermelés, nem teszek különbséget. A kecske az kecske akkor is ha fajtatiszta, ha  keverék, ha törpe, ha óriás, ha tejhasznú, ha húshasznú és ha puszihasznú is. Mind fontos.

Kérlek csak akkor jelentkezz, ha úgy érzed tudsz és akarsz is hozzájárulni egy olyan közösség munkájához, ami nem rólad és rólam szól, hanem a kecsketartás színvonalának emeléséről és a kecskék életfeltételének, egészségének, piaci megítélésének jobbá tétele motivál. Örömmel és szeretettel fogadom határon túl gazdálkodó kecsketartók jelentkezését is.

Hamarosan közösen bővítjük a térképet további elemekkel: hiteles, megbízható takarmány gyártók, előállítók és értékesítők, kecskéhez értő állatorvosok, laborok sorával. Szíves türelmeteket és addig is jelentkezéseteket köszönöm.

Bízom benne, hogy ez a térkép hozzájárul egy olyan közösség alapjainak megteremtéséhez, ahol a segítő szándék felülírja lassan de biztosan azon sok évtizedes hagyományt, ahol az ego és a hatalom kezei között pont a kecske és tartója érdeke veszett el.

Mindenkinek jó munkát és építő ismerkedést kívánok.