5 dolog amiért egy állattartót válassz társadul

Társat keresel? Mutatom, mi az az 5 legfontosabb érv, amiért egy állattartó a legjobb választás.

1. Sohasem fogja kivenni a kezedből a távirányítót.
Valójában bent sem lesz. Ha nagyritkán fáradtan lehuppan a TV elé csak csendben bámul maga elé és semmi köze nem lesz a külvilághoz.

2. Nem különösebben zavarja, ha kiruccannál a haverokkal/ barátnőkkel egy kis eszem-iszomra. Ami azt illeti, lehet észre sem veszi.

3. Nagyon kevés is elég, hogy boldoggá tedd. Mivel tele a szíve szeretettel, az állatai pedig állandó örömforrások, egymaga is képes boldog lenni. A jóhír, hogy a hab lehetsz a tortán. A rosszhír, hogy ha nincs hab a tortán, ő akkor is élvezettel eszi.

4. Mellette nem kell nyaralást tervezned drága egzotikus országokba. A Balatonra sem. Na jó, igazából sehova. Ha elszaladsz vele egy fél délelőttöt takarmány felderítő körútra, vagy elviszed újabb állatot venni…nos…a romantikát már le is tudtad. Ha Karácsony este megkínálod egy meleg teával, mikor összefagyva várja a legkisebb születését…az legyen alap, persze csak ha hosszútávra tervezel.

5. Hogy mindezek felett még miért is a legjobb party egy állattartó?  Mert megtanulta, hogy sohasem kér többet, mint amennyit adni képes.

 

Vélemény, hozzászólás?